Exclusieve vaartochten

Waterheide biedt u de mogelijkheid van een exclusieve en luxe vaartocht op een klassiek jacht van Nederlandse afkomst: het motorjacht Waterheide

 

Dit schip en haar tweekoppige bemanning biedt aan 12 gasten alle comfort om een fraaie trip te maken met een ruime keuze aan arrangementen. Voor ons is elke dag maatwerk.

Of u nu aan boord wilt lunchen, genieten van een high tea, uitgebreid borrelen met luxe hapjes, of een chefkok voor u aan het werk  wilt hebben, op de Waterheide is het mogelijk.

  

Ook de dagindeling en de vaarroute worden in overleg bepaald. Welk deel van de schitterende randmeren met haar uitgebreide kolonies aan watervogels wilt u bevaren? En wilt u nog een van de fraaie oude Zuiderzeeplaatsjes bezoeken?

 

Een aantal voorbeelden van de cateringmogelijkheden en vaartochten vindt u onder de kop Arrangementen.

 

Normaal gesproken starten en eindigen de tochten in Harderwijk (zomerperiode) of Meppel (winterperiode).

Origineel bedrijfsuitje, familietrip of feestelijke dag met vrienden

feestelijk begin van uw familieuitje?
feestelijk begin van uw familieuitje?

Een luxe vaartocht met de Waterheide is een unieke ervaring. De mogelijkheden zijn talrijk.


Wat dacht u van een tocht met uw relaties? U wordt de hele tijd in de watten gelegd en kunt zich volledig richten op het versterken van uw netwerk. Voorzie uw relatiebeheer van nieuwe impulsen.


Zoekt u een bijzondere invulling voor uw bedrijfsuitje of een leuke dag met uw afdeling? De Waterheide biedt dan iets anders dan anderen bieden. In luxe en comfort. Een echte verwendag.


Ook voor een intiem familieuitje leent de Waterheide zich goed. Samen met uw ouders, kinderen, broers en zusters genieten van een onbekommerde en uitstekend verzorgde dag op het water. 


Wellicht heeft u iets te vieren en wat is er feestelijker dan aan boord te stappen van een jacht met allure, ontvangen te worden met champagne en de hele tijd aan boord te worden verwend. Misschien wel tot ´s-avonds laat.


Wij willen van elke dag een speciale beleving maken. Een ervaring die u zich nog lang zal herinneren!

Bijzonder vergaderen

ook uw vergaderlocatie?
ook uw vergaderlocatie?

Even uit de sleur. Even los van de waan van de dag. Een dagje bijzonder vergaderen, teambuilden of brainstormen op het water. Inspiratie opdoen op een unieke vergaderlocatie. Uw dagje op de hei wordt een dagje voor anker. Of op een onbewoond eiland, wat u wilt!

 

Net zolang tot er witte rook is. Ontsnappen is niet mogelijk, maar niemand wil dat ook. En ondertussen zorgt uw bemanning voor de nodige versnaperingen. 

 

Voorbeelden vindt u onder de kop Arrangementen.